despre companie

De orice ne-am atinge – învie

Compania  KORA  este un studio unic de panouri verzi, produse din mușchi (plantă) și elemente vii decorative pentru interior. Respectăm natura și creăm la un loc cu ea. Suntem pregătiți să vă oferim un design modern folosind plante stabilizate și mușchi, dar și cadouri ECO și suveniruri ECO de brand. Produsul nostru este ecologic curat și natural.

scroll down

Despre produs

Phyto-design

Phytodesign - un serviciu foarte popular în țările europene și care a început recent să ia amploare fără precedent în Moldova. Aceasta se explică prin faptul că astăzi mulți și-au dat seama de importanța prezenței naturii vii în interior, care joacă un rol imens în viața oricărei persoane. Imaginile vii nu încântă numai ochiul, ci și transformă spațiul din jurul său, au un efect benefic asupra bunăstării umane, calmează tensiunea și reduc stresul. Cu alte cuvinte, utilizarea florei stabilizate oferă un număr de avantaje și este adecvată în absolut orice spațiu.

Mușchi stabilizat

Mușchiul stabilizat este un material natural și ecologic curat care este colectat și prelucrat în Norvegia. Acest tip de plantă ca urmare a stabilizării își păstrează prospețimea naturală, frumusețea și saturația culorii, obținând în același timp o viață lungă.

Plante stabilizate

Printre varietatea de produse vegetale supuse conservării, plantele stabilizate ocupă un loc special. Proprietățile unice dobândite datorită tehnologiei inovatoare de conservare a plantelor au deschis perspective largi pentru dezvoltarea acestei zone în domeniul designului (proiectării) de interior.

natura - creatorul creatorilor

Clienții noștri

Îndrăgostiți în natura vie

Clienții noștri sunt la fel de obsedați de frumusețe, ca și noi. Trăiesc în lumi diferite. Cineva este implicat în politică, cineva în tehnologii IT, cineva face vin sau coace cele mai delicioase prăjituri din lume, dar toți vor să creeze frumusețe în jurul său. Nu sunt de acord cu „ și așa e bine” și „și așa se poate de trăit”. În ochii lor sclipitori se observă dorința de „schimbare” - ei ne inspiră pe noi, iar noi îi inspirăm pe ei.

Mușchiul este un material natural uimitor

cum lucrăm

Vă doriți un proiect individual, dar nu știți de unde să începeți?

Fiecare proiect KORA este dezvoltat pentru client, indiferent dacă este înverzirea interiorului, fito-logo sau decor de obiect. Atunci când vă adresați la noi, primiți sprijin de calitate pentru proiectul Dumneavoastră și veți putea aprecia cât de ușor și confortabil vă puteți simți atunci când sunteți înconjurat de natură. Mai jos este o scurtă descriere a etapelor de lucru.

01

Consultarea și evaluarea inițială a proiectului

02

Crearea proiectului și pregătirea documentației

03

Pregătirea și realizarea proiectului

04

Instalarea și darea în exploatare a proiectului

© Kora Phyto Design. All right reserved.